Livrare GRATUITA la comenzile de minim 100 lei in luna Aprilie !

Body-ul de Damă, Cea mai Versatilă Piesă de Lenjerie Intimă

Body-ul de Damă,  Cea mai Versatilă Piesă de Lenjerie Intimă
Aceasta piesă de lenjerie intimă, atât de versatilă rămâne un articol de lenjerie intimă foarte populară pentru noi femeile. Versatilitatea acestui body de damă elegant îi permite să fie purtat ca și piesa de lenjerie intimă, dar și ca un top care poate fi accesorizat ținutelor tale elegante. 

Posibilitățile sunt infinite, trebuie doar să ai curajul să iti imaginezi cum vei arâta când îl vei  purta și să îți dai voie să încerci mereu ceva nou!

Indiferent că alegi să porti un body elegant, un body din dantelă pentru un stil romantic sau de ce nu un body din bumbac pentru ținutele tale zilnice, te asigur că nu vei trece neobservată!



De aceea acest body de damă elegant poate fi purtat atat de usor ca și lenjerie de corp dar și ca și un top care poate fi combinat exact așa cum îți dorești tu.
 

Cum să Alegi Cel Mai Bun Body De Damă?


Nu ai îndrăznit ca să combini aceste body-uri de damă elegante cu o fustă sau jeansii tăi preferati? Nicio problemă, poți îndrăzni acum să combini aceste piese vestimentare! 

Cred că este foarte important să ții cont de aceste patru aspecte foarte importante:


1. Alege Corect Materialul Din Care Un Body Este Confecționat


Primul aspect foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere este materialul din care aceste bodyuri sunt confecționate. 

Dacă-ți dorești o modelare a corpului de imperfecțiuni, alege acea lenjerie body de damă care reușește să modeleze forma corpului tău. Materialul este unul elastic și care are capacitatea de a subția, ceea ce te va face să pari mai slăbuță și mai înaltă.




Iar dacă-ți dorești să incluzi aceste body-uri de damă în ținutele tale zilnice, optează să le achiziționezi pe cele confecționate din bumbac. Gândește-te că un body stă toată ziua lipit pe pielea ta, de aceea trebuie să te simți confortabil și mereu curată.

Și să nu uităm de nopțile romantice sau pur și simplu iesirile în oraș alături de cei dragi! Aici poți alege un body din dantelă. Acest body de dantelă elegant te va scoate din anonimat și îți va pune în valoare feminitatea dar și formele accentuate ale corpului. Poți alege un body de dantelă de damă alb, un body de dantelă neagră sau de ce nu pasionalul body de dantelă rosu.


2. Scopului Pentru Care Vei Folosi Acest Body De Damă


Intenția și scopul utilizării unui body de damă este foarte importantă! Deoarece aceasta te va face să decizi de ce anume vei cumpăra un body de damă.

Dacă vei alege un body pentru vară, vei opta pentru un body de damă decupat sau pentru body de damă fără maneci.

Acest body decupat îți va oferi senzația de elegantă dar în același timp și lejeritate. 



Iar dacă-ți dorești să transformi un body într-un top pentru fusta sau pantalonii tăi scurți, îți ofer un “ tips and triks” foarte simplu, ridică partea de jos a body-ului din față și din spate, adu-le pe ambele pe interior și închide capsele pe unul din umerii tăi. Te asigur că nimeni nu va observa asta!

Dacă vei opta pentru un body pentru iarnă, atunci vei alege un body cu mânecă lungă care este confecționat din materiale călduroase care să îți ofere o senzație termică de căldură. 

Iar dacă alegi să porți lenjerie body de damă în dormitor, alege acele body-uri de dama din dantelă elegantă. Alege un body negru din dantelă sau un body roșu din dantelă.



Acestă lenjerie intimă de tip body din dantela va da frâu liber imaginației și de ce nu, libertății tale interioare de a te simți tu însăți, și de ce nu poate mai mult de atât!

Așa că indiferent de ocazia pe care o alegi, fii sigură ca ai ales un body de ocazie care sa fie în acord cu ea! 


3. Alege Corect Sistemul de Prindere Al Unui Body


Deoarece vei alege un body de calitate și care va respecta nevoile tale pe termen lung, este foarte important să ai în vedere sistemul de prindere și materialul din care este confecționat acesta. 
Cu toții știm că aceste părîi de prindere trebuie să fie confecționate din metal, tocmai ca acestea să reziste în timp, uzurii la care este sunt expuse. De aceea te sfătuiesc să eviți sistemele de prindere din plastic, care de obicei se folosesc pentru body-uri ieftine!


4. De Ce Alegem Noi Femeile Sa Purtăm Body-uri?


Mi-am adresat și eu această întrebare și cred că răspunsul este unul simplu. 
Deoarece nouă femeilor ne place să fim practice, să ne simțim comode și să purtăm haine și lenjerie intimă care este ușor de purtat și accesorizat!

Și cred cu tărie că aceste body-uri îndeplinesc toate caracteristicile de mai sus:

Sunt Practice- deoarece pot fi adaptate indiferent de stilul pe care îl abordezi, fie el clasic, casual sau elegant. Poți opta pentru body-uri din bumbac care au forma unui tricou, al unei camasi sau tip maieu, care se potrivesc perfect oricărei ținute alese pentru birou sau pentru alte activități zilnice.

Te vei simți liberă și comodă pe toată durata zilei și în plus datorită materialelor elastice sau din bumbac din care sunt confecționate vei arata mereu ca și proaspăt aranjată!
  • Sunt Comode- Forma body-urilor actuale este una adaptata zilelor noastre. Croiul lor a evoluat mult și nu te vor face sa te simți încorsetată, se vor simți ca și a doua piele. De aceea este foarte important să ții cont de materialul de calitate din care este confecționat. Chiar dacă investești mai mult, te asigur ca investiția merită în timp.
 
  • Sunt Ușor de Purtat- Body-urile de damă sunt ușor de purtat și de accesorizat. Atunci când ai un asemenea articol vestimentar în garderoba ta, poți fi sigură că îl poți accesoriza foarte ușor cu orice ținută iti doresti și în diferite combinații.

Într-un articol viitor vei afla care sunt cele trei top motive care te vor face sa porti un body de damă mai des!

Alege Body-ul de Damă Care Îți Va Oferi Încrederea De A-l Purta

Dacă încă te numeri printre femeile care nu au curajul să îndrăznească să includă un body din garderobă lor și să-l folosească într-o multitudine de combinații și tținute, te încurajez să spui da unui body!
Lasă-l să te facă să te simți unică și specială!


 

Sertarul cu Lenjerie îți oferă body-uri de damă de calitate, pe care le poți accesoriza exact așa cum dorești.

Alege și cumpără-ți acele body-uri care te inspiră și care crezi tu că ți s-ar potrivi cel mai bine!












 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!