Livrare GRATUITA la comenzile de minim 100 lei in luna Aprilie !

Ce Tip de Lenjerie Intimă Este Potrivită pentru Femeia din Zodia Pesti?

Ce Tip de Lenjerie Intimă Este Potrivită pentru Femeia din Zodia Pesti?


Una dintre cele mai simple metode de a te simți sexy și a căpăta încredere în tine este alegerea unor piese de lenjerie intimă de calitate superioară. Secretul pentru a găsi produsele potrivite pentru tine este alegerea elementelor care te fac sa te simți bine în pielea ta.

La o prima căutare online, vei regăsi multe tipuri de lenjerie de damă care îți vor plăcea. Și totuși, cum să o alegi pe cea care te face sa te simți “tu”? 

Te-ai gandit sa alegi chilotii sau sutienul care se potrivesc zodiei tale? Chiar dacă ți se pare un criteriu ciudat, la o analiză mai amănunțită îți vei da rapid seama că doar asa vei putea găsi lenjeria pentru femei care se va potrivi cu adevărat personalității tale.

Ești curioasă să aflii ce tip de lenjerie intimă se potrivește unei femei din zodia Pesti? Descoperă care sunt trăsăturile acestei zodii și care sunt piesele de lenjerie pe care le poți alege cu cateva clickuri din Sertarul cu Lenjerie.


Ce o diferențiază pe femeia din zodia Pești de celelalte zodii?

Nativii din zodia Pești sunt cei mai empatici din zodiac. Blandă, cu o fire artistică și visătoare, femeile din zodia Pești sunt deseori caracterizate de compasiune. Dacă ar fi sa alegem un cuvant care sa descrie femeia Pesti, acela ar fi “sentimente”.

Esti curioasa sa afli care sunt cele cinci trăsături principale ale femeii din zodia Pesti? Aceasta se diferențiază de celelalte semne din zodiac prin următoarele atribute:
 

1.Senzualitate


La o primă interacțiune, femeia din zodia Pesti poate părea o persoana enigmatică, discretă, dar în același timp irezistibil de atractivă. Aceste calități îi accentuează și mai mult senzualitatea. Deși poate părea dificil de intuit ce gândește o astfel de femeie, de fapt acest lucru o face sa fie mai unică și atractivă.
 

2. Ambițioasă


Femeile născute sub acest semn zodiacal al Soarelui sunt cele care transformă cariera în parte a existenței lor. Cu toate acestea, femeia Pesti găsește un echilibru între viața personală și cea profesională și se concentrează pe situațiile care o ajuta sa evolueze.

3. Sensibilă

Nu este un secret faptul ca femeile din aceasta zodie sunt sensibile. Sunt foarte ușor de impresionat și deseori privite ca persoane pline de compasiune.

3. Spirituale

Zodia Pești caracterizează femeile născute în această perioadă ca fiind nu doar sensibile, dar și spirituale. Ele cred in divinitate, dar raman în același timp cu “picioarele de pamant”. În mod interesant, aceasta caracteristică acționează ca un magnet de atracție pentru bărbații care își doresc să cunoască mai bine o astfel de femeie.

4.Coordonate de instinct

Pentru femeile născute în perioada 19 februarie - 20 martie, instinctul este o componenta foarte importanta a personalității lor. Acestea cred cu tărie în urmarea primului sentiment care le apare atunci cand se confruntă cu o situație dificilă. Tocmai de aceea, de foarte multe ori, alegerile pe care le fact sunt coordonate de intuiție. 


Ce tipuri de lenjerie intimă sunt potrivite pentru zodia Pesti?

Pentru o fire romantică precum cea a femeilor născute în zodia Pești, tipul de lenjerie intimă potrivit ar fi cel care le accentueaza sensibilitatea. Așadar, aceasta femeie poate fi surprinsă cu o lenjerie intima sexy creată din materiale fluide, de foarte bună calitate, cu elemente de dantelă sau volane. O descriere succintă a tipului de lenjerie intimă pentru dama născută în Pesti ar fi piese care se simt ca o îmbrățișare, dar care sunt în același timp jucăuse si care invita la flirt.

Lenjeriile intime pentru dama din zodia Pesti pot fi “arma” perfectă a partenerului care dorește să isi arate sentimentele și să o răsfețe așa cum merită. Așadar, fie că iti doresti să iti cumperi piese de lenjerie de damă pentru tine sau vrei sa ii faci o sugestie de cadou partenerului tău, în Sertarul cu Lenjerie vei regăsi produsele potrivite care iti vor sărbători unicitatea caracteristică zodiei.


Alege chiloti din dantelă de calitate, feminini, care starnesc imaginatia.


Dacă nu esti hotarată asupra tipului de lenjerie intima pentru zodia Pești, poți începe cu alegerea chilotilor potriviti personalității tale. Te vei simti atrasă de chilotii de damă feminini, din materiale fine, dar care sunt în același timp jucausi. 

Poți încerca chilotul Gaia tanga din tul brodat, cu mici accente de culoare. Cu această piesă de lenjerie vei obține o notă de mister și senzualitate, dar vei adauga și o doză jucăușă tinutei tale.



Dacă preferi chilotul clasic, poti incerca modelul Iris Black, creat din cea mai fină dantelă pe care ai descoperit-o vreodată. Materialele fine, de calitate superioară, se vor simți ca o atingere delicată din partea partenerului tău.



 

Atinge nivelul maxim de romantism cu un sutien din dantelă transparent


Femeia din zodia Pești își va desăvârși personalitatea cu un sutien delicat, transparent, din dantelă de cea mai buna calitate. Este imposibil să reziști în fața unui sutien care te indeamnă la romantism și crearea unor clipe de neuitat alături de partenerul tău.

Sutienul neintarit Iris Black poate fi alegerea potrivită pentru tine și te va impresiona prin dantelă fină și croială delicată, dar în același timp îndrăzneață. Inchiderea în față a acestui sutien îi aduce o nota jucăușă, care te va incanta nu doar pe tine, dar și pe partenerul tău. 


O cămașă de noapte din satin este tot ce ai nevoie


Ce poate fi mai romantic decat o cămașă de noapte din satin care sa iti dea o notă lejeră, dar să te facă sa te simți sexy în același timp? După ce vei încerca pentru prima data o cămașă de noapte fină și delicată, îți va fi dificil să mai alegi pijamalele clasice pentru a dormi.

În Sertarul de Lenjerie vei regăsi fix produsul care se potriveste zodiei tale. Cu cămașa de noapte din satin, cu accente din dantela, te vei simti în sfarsit bine în pielea ta. Culoarea roșie iti ofera doza de îndrăzneală de care ai nevoie, în timp ce accentele de dantelă iți oferă senzualitate și elegantă.


Atunci cand iti cunosti personalitatea, alegerea lenjeriei intime potrivite devine “floare la ureche”!


Visătoare, empatice, sensibile…femeile din zodia Pesti au toate aceste caracteristici și chiar mai mult de atat! Tocmai de aceea, în alegerea lenjeriei intime potrivite este important sa identifice acele produse care le caracterizează personalitatea cu adevărat.

De la piese de lenjerie clasice pana la lenjerie din dantela sau satin, în Sertarul cu Lenjerie vei găsi acele produse care se potrivesc zodiei Pesti. Descoperă articolele disponibile și comandă-le cu un simplu click!


 

Înscrie-te la newsletter și activează toate beneficiile pentru membrii!

20% reducere la prima comandă!

Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!