Livrare GRATUITA la comenzile de minim 100 lei in luna Aprilie !

Tu știi care este cel mai bun model de chilot pentru corpul tău?

Tu știi care este cel mai bun model de chilot pentru corpul tău?

Cel mai bun chilot de damă este cel mai important lucru vestimentar care definește confortul și atitudinea unei femei. În foarte multe situații ne simțim mai încrezătoare atunci când purtăm un chilot sexy, senzual, care ne evidențiază și ne îmbracă perfect zonele intime, chiar dacă acestea nu sunt lăsate la vedere. Află din acest articol cum să-ți alegi chiloții perfecți ținând cont de particularitățile corpului tău.

Tipuri de chiloți de damă

Din punct de vedere al confortului și al ținutelor cu care se pot asocia, există mai multe tipuri de chiloți damă, iar din colecția ta nu trebui să lipsească:
  • chiloții potriviți activităților cotidiene; 
  • chiloții recomandați pentru ținute elegante; 
  • chiloții versatili, pe care să îi poți îmbrăca aproape cu orice ținută și indiferent de starea pe care o ai. 

Totuși, pentru ca alegerea să te mulțumească pe deplin, ar trebui să alegi un chilot care se potrivește cât mai bine siluetei tale. Iată cateva repere care te pot ghida în acest sens. 
 

Cum ai putea să îți alegi chilotul în funcție de forma corpului tău?

  • Dacă ai șolduri late și picioare groase se recomandă următoarele:
Chiloții tip hipster și chiloții tanga!

Chiloții hipster sunt acei chiloți lucrați, de tipul unor pantaloni scurți, dar fără a fi foarte lungi, urmând ca aceștia să îmbrace șoldurile cu o bandă lată de material. Acest tip de lenjerie este foarte potrivit în orice situație, chiar și atunci când vrei să-ți surprinzi partenerul cu o scenă romantică. În plus, oferă si un confort plăcut. 

Chiloții tanga sunt extrem de populari și ușor similari ca formă cu cei hipster. Dacă îi analizezi însă la partea din spate, vei observa că materialul nu îmbracă întreg posteriorul, lăsând la vedere o bună parte din acesta. Sunt extrem de sexy și lejeri, motiv pentru care sunt preferați în combinație cu pantaloni, rochii sau fuste mulate pe corp. 



De evitat insa: chiloții cu talie prea înaltă, bikinii sau lenjeria de tip boxeri, pentru că aceste variante vor accentua formele pe care tu nu-ți dorești să le evidențiezi

 
  • Dacă ai șolduri înguste, recomandarea noastră este următoarea:
Chiloții brazilieni sau tanga. Primii au un croi similar celor hipster, doar că aceștia sunt mai lați, astfel încât să echilibreze întreaga siluetă. 

În schimb, chiar dacă ți se pare destul de dificil să alegi un anumit stil, află că persoanele cu șolduri înguste nu întâmpină în marea majoritate probleme deoarece orice tip de chilot se va așeza minunat pe tine.

 
  • Dacă ai posterior plat iată ce îți recomandăm:
Posteriorul plat este adesea un aspect cu care se confruntă multe femei ce nu au o siluetă de invidiat. Dar nu este un aspect exclusiv, căci și femeile plinute pot fi mai puțin dezvoltate în această zonă. Există însă lenjeria perfectă care să te ajute să-ți elimini fricile și complexele!

Îți recomandăm atât chiloții brazilieni, cât și pe cei hipster și chiloții cu talie înaltă, care vor creea din punct de vedere estetic exact acele proporții ideale. Simpli sau din dantelă, aceste modele de chiloți te vor face să fii cea mai bună versiune a ta. 




 
  • Dacă ai posterior pronunțat poți alege din următorii chiloți:
Doar pentru simplul fapt că tu ai cele mai evidente forme, nu înseamnă că nu poți fi sexy și încrezătoare în același timp! Sugestia noastră este să porți acel tip de lenjerie care îți evidențiază acest atu și nu cele care îl estompează (cum pot fi de exemplu, chiloții tip pantaloni scurți). 
Cei mai potriviți chiloți pentru femeile voluptoase sunt cei care dispun de material până la jumătatea posteriorului, cei cu talie înaltă, tanga, bikinii, dar și chiloții clasici, vor fi minunați.
  • Dacă ai burtică, iată mai jos cei mai buni chiloți pentru tine

După o anumită vârstă, după o sarcină sau poate ca urmare a unor excese alimentare, burtica poate începe să-și facă apariția. Majoritatea femeilor devin complexate cand vine vorba de acest aspect, dar lenjeria intimă poate îmbunătăți situația. Află mai jos cum.

Cei mai potriviți chiloți pentru femeile cu forme generoase sunt cei care pot micșora estetic acest unghi, respectiv cei care lasă cât mai mult din linia picioarelor la vedere. În acest fel, dimensiunea burtii va fi diminuată și trăsăturile corpului vor fi mai bine echilibrate. 

Cât de mult contează materialul în alegerea celui mai bun chilot pentru noi?

Materialul este un alt considerent pe care ar trebui să-l ai în vedere indiferent de forma corpului. În primul rând, pentru durabilitatea lor. Atunci când găsești acea pereche de chiloți ideală care te flateaza pe deplin, îți vei dori să te poți bucura de ea cât mai mult timp. Iar dacă ai la dispoziție chiloți din materiale durabile, sustenabile, în mod cert îți vei îndeplini această dorință. 

Zona intimă este și una dintre cele mai sensibile, dar și locul care descrie cel mai bine feminitatea noastră. Este important să avem grijă de ea, astfel încât să fim încrezătoare de fiecare dată, în orice moment al zilei. Atunci când apar dezechilibre, respectiv probleme de sănătate, toată această încredere va fi știrbită.
 
Materialele bune, precum bumbacul, previn formarea sau dezvoltarea unui mediu bacterian, ceea ce te poate ajuta pe termen lung la capitolul igienă.


“Chiloți din materiale simple sau materiale elastice?” O întrebare pe buzele femeilor în căutarea chiloților ideali și totodată sexy

Fiecare femeie este unică în felul ei, atât în ceea ce privește caracterul, dar și referitor la mărimile corporale. Nu există chilotul care se adaptează oricărui tip de corp atunci când sunt lucrați din materiale fixe, după un anumit tipar într-o fabrică și care să se potrivească exact așa cum ai visat, pe mărimile corpului tău.

De regulă, toate cele mai bune perechi de chiloți damă conțin un anumit procent de elastan, asta pentru ca ei să-ți îmbrace cu succes formele și să se așeze minunat. 
De aceea, nu ar trebui să privești cu scepticism lenjeria care conține pe lângă alte materiale durabile și un anumit conținut de material elastic.



Fără acest conținut de elastic, lenjeria fixă ar putea fi mult deranjanta, cu atât mai mult dacă ai posteriorul mai proeminent, șoldurile mai late sau pulpele picioarelor mai groase. 

În marea majoritate a timpului, acest elastic nu te va incomoda, ci dimpotrivă, te va ajuta să fii cea mai bună versiune a ta de fiecare dată când porți chiloții potriviți. 


Deschide virtual sertarul cu lenjerie și comandă cei mai frumoși chiloți.

Acum că ai aflat care este cel mai bun chilot în funcție de corpul tău, nu rămâne decât să pătrunzi în universul de la Sertarul cu Lenjerie unde să-ți găsești toate perechile potrivite chiloți.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!