Livrare GRATUITA la comenzile de minim 100 lei in luna Aprilie !

Cum Să-ți Alegi Sutienul Care Se Potrivește Formei Sânilor Tăi

Cum Să-ți Alegi Sutienul Care Se Potrivește Formei Sânilor Tăi

Cu siguranță, fiecare femeie s-a întrebat la un moment dat cum își poate alege sutienul perfect care se potrivește sânilor ei!
 
Și sunt sigură că și tu și eu facem parte din această categorie de femei care-și doresc să-și întregească sertarul cu lenjerie, cu sutienul care ne face să ne simțim atrăgătoare și confortabile.
  
Discret și sexy, sutienul potrivit este simbolul feminității noastre, acesta fiind piesă de rezistență nelipsită care ne completează toate ținutele noastre.

Cu toate că sutienul, rămâne cea mai achiziționată piesă de lenjerie intimă, ne este foarte dificil să achiziționăm modelul de sutien corect, care să ne avantajeze și să ne mențină sănătatea corpului.
De cele mai multe ori achiziționăm tipuri de sutiene care nu sunt bune pentru noi, deoarece nu ni s-a spus cum trebuie să procedăm atunci când cumpărăm un sutien.

Măsura potrivită de sutien este esențială pentru sănătatea sistemului nervos și pentru sănătatea sânilor tăi! De aceea consultarea unui ghid de mărimi pentru sutiene este esențială.

În continuare găsești cele mai utile sfaturi și informații, pentru a te simți în siguranță și stăpână pe tine, ca atunci când achiziționezi online un sutien, să fii sigură că ai făcut alegerea corectă!

https://www.sertarulculenjerie.ro/produse?c=gaia

Cum Să Alegi Modelul Potrivit În Funcție de Forma și Dimensiunea Sânilor Tăi

Există mai multe tipuri de sâni, de aceea conceperea a mai multor modele de sutiene a fost necesară pentru satisfacerea tuturor nevoilor femeilor.

Atunci când alegi să cumperi un sutien, este important să ții cont de formă, modelul și dimensiunea acestuia. Este important să alegi acea măsură de sutien care să se potrivească exact formei sânilor tăi, și anume:

Sani Distanțați - Dacă ai sânii distanțați, atunci cea mai bună alegere pentru tine este modelul de sutien push up, deoarece acesta are forma de sutien care îți ridică sânii și îi apropie. Cupa sutienului cu push up este strategic concepută pentru ridicarea sânilor și pentru a-i apropia.
Aceste sutiene pentru ridicarea sânilor, rămân în topul preferințelor noastre deoarece ne place ideea de lifting.

Sâni Mici -  Dacă ai sânii mici, atunci poți opta pentru sutiene pentru sâni foarte mici. Poți alege sutienul balconette, sau de ce nu sutienul triunghiular din dantelă. Pentru acest tip de bust, sunt ideale toate modele de sutiene, deoarece ele se potrivesc foarte ușor fără nici o problemă.

Sâni Rotunzi - Dacă ai sânii rotunzi atunci poți fi sigură că ți se potrivește și în cazul acesta, orice model de sutien disponibil astăzi pe piață. Dacă ar fi să îți recomand un sutien care să se potrivească formei sânilor tăi și oricărei ținute, acesta este sutienul balconette. 

Cu siguranță acest sutien comod, te ajută să te simți confortabilă, relaxată și sexy!

Sâni în Formă de Pară - Dacă ai sânii în formă de pară, cu siguranță știi că această formă este puțin lăsată. Mai ales după ce ai născut și ai alăptat, sânii tind să fie și mai lăsați. De aceea îți recomand un sutien pentru sânii lăsați cu o bandă lată care să îi susțină sau un sutien pentru ridicarea sânilor cu push up, pentru a le oferi efectul de lifting. 

Sâni Asimetrici - Dacă ai sânii asimetrici, poți sta liniștită deoarece există o soluție pentru aceștia. Sutienele care au cupe suplimentare sunt alegerea perfectă. Pentru sânul care este mai mic se poate adăuga o extra cupa care să facă sânul mai mic să fie egal cu cel mare.

Aceste sutiene de damă au fost special gândite pentru a satisface fiecare nevoie în parte, pentru fiecare dintre noi, pentru a ne simți confortabil indiferent de activitatea în care suntem implicate.


Cum să Alegi Mărimea Potrivită de Sutien Pentru Tine

Știu că ai rețineri să achiziționezi un sutien online, deoarece te întrebi cum să alegi măsura potrivită la sutien sau care este mărimea corectă la sutien?

Dar nu ai de să îți faci griji, acum ai disponibile toate informațiile despre mărimile sutienelor și mărimile disponibile la sutiene! Dar și cum să te măsori singura acasă pentru a fi sigură că sutienul este potrivit pentru tine!

Mărimea corectă la sutien se calculează în funcție de două criterii importante:

Măsura cupei sutienului (A) - Cu un metru(metru flexibil pentru croitorie) îți măsori circumferința bustului peste mameloane, având grijă ca metrul că își mențină aceeași linie dreaptă pe toată suprafața orizontală a bustului și a spatelui.
 
Măsura de sub bust (B)  
- Apoi, te măsori și sub bust, urmând aceeași procedură, având grijă ca măsurătorile să nu fie nici prea strânse dar nici prea lejere!



După care notezi rezultatul și calculezi mărimea bustului tău, făcând diferența dintre cele două rezultate, din măsura cupei scazi măsura de sub bust.

Mărimea ta standard este diferența dintre cele două:

Dacă ai o diferență mai mică de 0-1.5cm- te încadrezi pentru cupa AĂ
Dacă ai o diferență de 1.5-2.5cm- te încadrezi pentru cupa A
Dacă ai o diferență de 2.5-6.5cm - te încadrezi pentru cupa B
Dacă ai o diferență de 6.5-9 cm - te încadrezi pentru cupa C
Dacă ai o diferență de 9-11.5 - te încadrezi pentru cupa D
Dacă ai o diferență 11.5- 15 cm - te încadrezi pentru cupa E
Dacă ai o diferență de 15-18 cm - te încadrezi pentru cupă  F
Dacă ai o diferență de 18-20 cm - te încadrezi pentru cupa G

Acest calculator pentru mărimea sutienului, te ajută să alegi corect mărimea sutienul tău, fără să-ți mai faci griji atunci când cumperi un sutien online!

Indiferent că porți cea mai mică mărime la sutien sau cea mai mare mărime la sutien, acum știi cum funcționează acest calcul pentru o mărime de sutien. Un tabel de mărimi pentru sutien este esențial atunci când cumperi online sutiene care să fie comode.

Acum nu mai este nevoie să te întrebi, care este sutienul comod care mi se potrivește?
Găsești aici toate informațiile utile despre “ce mărime port la sutien” și toate celelalte informații despre care aveai nevoie să faci shopping relaxată!



Cum îți Dai Seama Că ai Ales o Mărime Nepotrivită Pentru Sutienul Tău

Este foarte simplu să îți dai seama de acest aspect, că aceste sutiene pentru femei nu au fost alese corect!

Primul indiciu este că sânii tăi ies afară din cupe, aceștia nu stau fixi în cupe.
Banda de la spate se ridică, iar partea din față adică cupele, merg în jos.
Cupele sunt prea mari sau prea mici. În prima situație cupele sunt mai mici decât cupele, în a doua situație, sânii ies din cupe și formează efectul de patru sâni.
Partea din față a sutienului nu stă lipită de stern, îți lasă un spațiu gol între sutien și sâni.

Indiferent ca alegi să cumperi sutiene de mărimi mari sau sutiene de mărimi mici, ține cont de aceste sfaturi și nu vei alege greșit! Iar dacă te numeri printre femeile care au nevoie de un sutien doar pentru un sân sau ai nevoie de un sutien pentru gravide, te încurajez să ții cont de aceste sfaturi utile care te ajută să-ți alegi sutienul perfect pentru situația dată!

Ce Să Ai în Vedere Când Alegi Sutienul Potrivit Ție

În primul rând să ții cont de forma sânilor tăi, pentru a alege modelul sutienului de care tu ai nevoie!
Alege cu atenție materialul din care este confecționat sutienul, deoarece ai nevoie să te simți confortabilă pe toată durata zilei, fără a transpira.
Ține cont de dimensiunile sutienul de care nevoie, deoarece acestea îți asigură sănătatea corpului.

Detalii la care să fii atentă pentru a te asigura că sutienul este potrivit pentru tine:

Banda pentru sâni care se află sub bust, este cea care susține greutatea sânilor. Aceasta trebuie să fie fixă, să nu se ridice în partea din spate.

Cupele - trebuie să îți acopere bine sânii, să îi îmbrace frumos și elegant și să nu permită sânilor să iasă afară în părțile laterale și în partea superioară.

Bretele - Acestea au rolul de a susține cupele, deci implicit susțin și sânii tăi. Optează pentru bretele late dacă ai un bust voluminos, pentru a susține bine sânii. Nu le strânge prea tare, deoarece îți pot lăsa urme, pot irita pielea și pot cauza dureri de spate.

Acum că deții toate aceste informații necesare pentru a cunoaște care este sutienul potrivit ție, cu siguranță te vei simți și mai încrezătoare atunci când îți cumperi sutienul online!

Sertarul cu lenjerie îți oferă o gamă largă de sutiene, în diferite forme, culori, materiale și mărimi, gata să-ți aducă încrederea de care ai nevoie atunci când porți un sutien de calitate….




 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!