Livrare GRATUITA la comenzile de minim 100 lei in luna Aprilie !

Există Lenjerie Intimă Potrivită Pentru Femeia Capricorn? 3 Piese de Lenjerie Intimă Ideale Pentru Zodia Capricorn

Există Lenjerie Intimă Potrivită Pentru Femeia Capricorn?  3 Piese de Lenjerie Intimă Ideale Pentru Zodia Capricorn
Astrologia a devenit un fenomen social în ultimii ani. De multe ori, atunci când simțim că avem nevoie de un ghidaj, ne îndreptăm către astrologie pentru a afla ce ne-ar putea rezerva viitorul. Horoscopul ne spune cum ne merge în dragoste, în carieră sau din punct de vedere al sănătății.

Dar, de ce nu ne-ar da și câteva indicii despre piesele de lenjerie intimă care se potrivesc zodiei noastre? Chiar dacă astrologia nu pare a fi o știință exactă, caracteristicile principale pe care le aduce fiecărei zodii ne pot arăta care ar fi piesele de lenjerie intima potrivite pentru zodia ta.

La început de an, zodia Capricorn este cea care guvernează cea mai mare parte a lunii ianuarie. Din 22 decembrie până în 19 ianuarie, femeile Capricorn își celebrează unicitatea și frumusețea.

Te-ai gândit vreodată cum influențează zodia ta alegerea lenjeriei intime? Descoperă ce tipuri de lenjerie intimă pentru damă sunt potrivite pentru femeia Capricorn.

Ți-am pregătit 3 idei de piese de lenjerie potrivite personalității tale. Mai mult, aceste propuneri se află în stocul Sertarului de Lenjerie și se pot comanda cu un simplu click.


Trăsături Principale ale Femeii în Zodia Capricorn

Dacă ar fi să caracterizăm femeia în două cuvinte acelea ar fi ambiție și determinare. Cu o ambiție de neclintit și independența sa, femeia Capricorn iese în evidență prin energia sa unică, onestitate și modul direct în care abordează persoanele și situațiile.

Atunci când femeia Capricorn își pune ceva în minte, este foarte greu să îi schimbi opinia și direcția. Deși poate părea ușor încăpățânată, această trăsătură o face și extraordinar de sexy. Mai mult, femeile Capricorn își cunosc foarte bine valoarea și se folosesc de senzualitatea de care debordează pentru a incita gândurile partenerului lor.

Pe de altă parte, femeile din această zodie au nevoie de atenție și oameni dragi alături. Se încarcă cu energia celor din jur și devin invincibile în apropierea celor care împărtășesc aceleași gânduri și idei.
Ți se pare deja interesantă ideea de a alege lenjeria intimă pentru femeia Capricorn? Descoperă propunerile de lenjerie de damă din dantelă, senzuale pe care le-am pregătit din Sertarul cu Lenjerie.


3 Idei de Lenjerie Intimă Pentru Zodia Capricorn


Lenjeria intimă pentru femeile din zodia Capricorn sunt îndrăznețe, din materiale de calitate și pregătite pentru a scoate la suprafață senzualitatea și pasiunea care le caracterizează.
În Sertarul cu Lenjerie vei regăsi articole de lenjerie de damă cu detalii unice și culori vibrante care îți vor potența energia! Citește în continuare pentru a descoperi ce ți-am pregătit.
 

1. Vei Rezista cu Greu Sutienului și Chilotului Deep Teal

De ce? În primul rând pentru că este dificil să spui ”nu” unei lenjerii intime atât de impecabil executate ca aceasta. În primul rând, sutienul bralette Moa Deep Teal fără armătură îți conferă exact ceea ce ai nevoie, confort combinat cu discreție și senzualitate. Acest tip de sutien nu are armătură și este executat cu linii fine, care îți conturează sânii, dar le oferă și susținerea de care ai nevoie.

Chilotul Brazilian Ibis Deep Teal vine ca o completare absolut necesară a sutienului descris mai sus. Realizat în totalitate din dantelă, acest tip de chilot se va așeza perfect pe formele tale și îți va da încredere în tine. Dantela este un material care ”nu are vârstă”, reușind de fiecare dată să îți ofere un look chic și unic.



Nu este greu să îți imaginezi cum ai arăta purtând acest set de lenjerie intimă pentru o cină romantică sau pentru o seară plină de pasiune alături de partenerul tău. Găsești ambele produse în magazinul online Sertarul cu Lenjerie.


2.  Ai Nevoie de un Body de Damă în Sertarul Tău


Femeile Capricorn sunt extrem de dinamice și implicate în diverse activități și proiecte. Așadar, un body de damă își va găsi cu siguranță locul în sertarul tău cu lenjerie. Îți recomandăm body-ul de damă Noon care te va învălui în senzualitate și discreție.



Această piesă de lenjerie intimă are un design aparte, combinând transparența și eleganța dantelei. Fie că decizi să îl porți doar în dormitor sau îl combini cu o ținută casual, acest body îți va oferi suportul de care ai nevoie. Mai mult, cu ajutorul acestuia îți vei evidenția silueta și vei atrage cu ușurință privirile celor din jur.


3. Ești Pregătită Pentru un Sutien de Damă Întărit?


Sutienul de damă întărit este exact ce îi trebuie femeii Capricorn pentru a-și accentua determinarea și ambiția. Acest tip de sutien se potrivește oricărui tip de sâni. Fie că ai sânii mici și vrei să îi accentuezi, fie că ai sâni voluptoși și ai nevoie de susținere, sutienul întărit este accesoriul de care ai nevoie.

Comandă sutienul întărit de damă de la Vena pentru un plus de încredere și confort. Mai mult, materialul din care este creat acest sutien te va impresiona întrucât acest brand duce calitatea la un alt nivel. Fix cum îți place ție!
Găsești acest sutien în Sertarul cu Lenjerie, la preț promotional în luna ianuarie! Consideră-l cadoul nostru pentru perioada în care îți sărbătorești ziua de naștere!


Bazează-te pe Instinctul Zodiei Tale în Alegerea Lenjeriei Intime!


Nu te sfii să îți lași instinctul să te ghideze în alegerea pieselor de lenjerie intimă de damă care corespund personalității tale. Dacă te simți tentată să comanzi un sutien din dantelă transparentă sau un body de damă sensual, comandă-le fără a sta prea mult pe gânduri.

Femeia Capricorn este apreciată pentru faptul că demonstrează eleganță din cap până în picioare. Așadar, pentru a desăvârși o ținută cu adevărat elegantă, trebuie să începi cu cele mai apropiate elemente de pielea ta, și anume lenjerie intimă.

Obține strălucirea și încrederea specifice zodiei tale! Alege Sertarul cu Lenjerie pentru piese de lenjerie de damă unice, de calitate superioară, la prețuri imbatabile!

Înscrie-te la newsletter și activează toate beneficiile pentru membrii!

20% reducere la prima comandă!

Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!