Livrare GRATUITA la comenzile de minim 100 lei in luna Aprilie !

 Tipuri de Sani si Sutienul Potrivit Lor

 Tipuri de Sani si Sutienul Potrivit Lor

După cum știi deja, noi femeile am fost înzestrate cu diferite tipuri de sani. Fiecare dintre noi este unică, la fel sunt si sanii nostri, unici si speciali!

Sanii sunt simbolul feminității noastre, sunt acea parte din noi care ne face sa ne simțim atrăgătoare, vulnerabile dar si responsabile, deoarece prin ei hranim nu doar viața care se naște prin noi, ci și fiecare parte din noi care ne face sa fim autentice!


Ce au descoperit specialistii? Există oare mai multe forme de sani?


Specialistii au descoperit ca sunt mai multe forme de sani, tocmai de aceea au conceput modele de sutiene potrivite formelor de sani care sa satisfacă toate nevoile noastre. Forma sanilor tai reprezinta cel mai bun criteriu pe care să-l urmezi atunci cand iti achizitionezi sutienul perfect pentru tine.

Cu siguranta, topicul de forme de sani, a reprezentat dintotdeauna o mare curiozitate pentru industria frumuseții feminine. Acest subiect despre sanii femeilor, stârnește și astăzi interesul publicului larg dar și al oamenilor de specialitate. 

Daca si pentru tine reprezinta un interes sa stii cate tipuri de sani exista și cum alegi sutienul potrivit sanilor tai, hai sa descoperim impreuna toate informațiile utile care te vor ajuta sa faci alegerile corecte atunci cand te vei afla in cautarea sutienului perfect.


Care sunt Cele 9 Tipuri de Sani si Care Este Sutienul Potrivit Pentru Fiecare Dintre Aceștia 


Clasificarea sanilor după denumirea lor este destul de fascinantă, niciodată nu m-as fi gandit ca exista atatea forme de sani. Cu siguranța nici tu nu te-ai fi gandit la asta….

Descopera-te pe tine in oglinda si observa ce forma au sanii tai si-asa vei ști exact care este modelul de sutien care te avantajeaza. Chiar dacă sunt diferite tipuri de sani, toate sunt speciale și frumoase în felul lor!

 

1. Sanii Rotunzi- Denumiti și Sanii în Forma de Mar

Acest tip de sani sunt plini atat în partea superioară cat și în partea inferioară. Aceasta forma de sani nu are nevoie de sutiene cu dublura sau cu structura solidă pentru a fi sustinuti. 
Dacă te numeri printre femeile cu aceasta forma de sani, te poți considera o norocoasă deoarece poți purta sutiene simple din dantela, care nu au nevoie de susținere mare și care nu au burete sau silicon. Un sutien bralette sau un sutien neintarit ar fi o alegere perfectă pentru tine.
 

2. Sanii Est- Vest

Sunt sanii a căror orientare a mameloanelor este spre exterior iar forma sanilor este una depărtată.  Acest tip de sani este avantajat de sutienele care aduna sanii și îi ajuta sa se pozitioneze cat mai central, oferindu-le un aspect plin în partea centrala. Pentru acest tip de sani, o alegere ideala ar fi sutienul balconette.


3. Sanii Laterali

Sunt sanii care au un spațiu larg între ei, in timp ce partea exterioara este plina si rotunjita. Cele mai potrivite sutiene pentru aceasta forma de sani sunt sutienele cu cupele separate. Acestea ridica sanii și le oferă volum în partea superioară, ridicand sanii in acelasi timp. In in cazul sanilor laterali, un sutien perfect este sutienul balconette.
 

4. Sanii Asimetrici

Sanii asimetrici sunt sanii care au dimensiuni diferite. De regula, unul este mai mic și celălalt este mai mare dar care pot avea și forme ușor diferite. Dacă sanii tai au aceasta forma, înseamnă ca te încadrezi în acest tip de sani asimetrici. Sutienele potrivite pentru aceasta forma de sani sunt sutienele pline cu dublura de burete sau de silicon. În felul acesta poți detașa siliconul sau buretele pentru sanul care nu are nevoie de acestea și vei obține o forma egala a sanilor. Poți opta pentru un sutien cu push-up care oferă un efect de ridicare a sanilor.


5. Sanii Clopot- Denumiti și sani în forma de Para

Sunt sanii care sunt subțiri în partea de sus și plini în partea de jos. Dacă te incadrezi in aceasta categorie de sani trebuie sa folosesti sutienele care îmbracă bine sanul și care îl susțin bine. În felul acesta nu riști ca sanii tai sa iasa prin partea din fata sau prin lateralele sutienului. Și aici poți opta pentru un sutien push up întărit care sa îmbrace bine sanul și să îl susțină.
 

6. Sanii Lacrima

Sunt sanii care au forma unei lacrimi, de aici și denumirea de sani lacrima. Sanii sunt rotunzi în partea de jos și mai subțiri în partea de sus. Dacă forma sanilor tai este în forma de lacrimă, atunci te poți considera o norocoasă, deoarece pentru acest tip de sani se potrivește orice tip de sutien. Te poți decide ce sutien sa alegi în funcție de ocazie, poți opta pentru un sutien neintarit dar și pentru un sutien bralette.


7. Sanii Înguști sau Sanii Subțiri 

Sunt sanii care au forma mai subțire și mai alungita cu mameloanele îndreptate în jos. Pentru acest tip de sani sunt indicate sutienele cu cupe separate dar și sutienele cu dublura pentru a le oferi volum si ridicare. În cazul sanilor înguști poți opta pentru pentru un sutien bralette sau balconette.


8. Sanii Atletici

Sunt sanii care au dimensiunii mici și care sunt fermi. Pentru acest tip de sani sunt indicate sutienele din dantela deoarece aceștia nu au nevoie de susține, dar poți opta și pentru un sutien cu burete daca-ti doresti un volum mai mare al sanilor. Pentru acest tip de sani, sutienele neintarite din dantela sunt cea mai buna alegere pe care o poți face.


9. Sanii Relaxati

Sunt sanii care nu au fermitate și care sunt lăsați în jos. De obicei aceasta forma se formează în timp după o naștere și o perioada lunga de alaptare, dar sunt și femei care pur și simplu au aceasta forma de sani. Pentru acest tip de sani sunt recomandatele sutienele care oferă volum și o forma ridicată în partea superioară, deci un sutien balconette simplu sau intarit, este cea mai buna alegere.

Acum că știi exact ce fel de sani ai și care sunt cele mai bune sutiene pentru forma ta de sani!
Iar atunci cand vei merge sa iti cumperi sutienul perfect pentru tine, aceste detalii nu dor ca te vor ajuta dar îți vor oferi o imagine mai clară asupra formei sanilor tai.

 Cum Stii Ca Ai Ales Dimensiunea Potrivita Sanilor Tai

Dacă sanii tai sunt de dimensiune mica, atunci poți alege cupă A și B. Poți opta pentru sutiene din dantela cu froma triunghiulara, în felul acesta sanii sunt fermi și bine definiti. Dar poți alege și un sutien cu push-up care iti va oferi volum.

Pentru sanii medii alege cupa C. Poți opta pentru orice tip de sutien care se potrivește formei sanilor tai. Dacă ai nevoie de susținere și te-ai întrebat, ce înseamnă un sutien întărit, acum știi ca este acel sutien cu cusături suplimentare care oferă o mai buna sustinere a sanilor tai.

Pentru sani de dimensiuni mari poți alege cupa cupele D, E, F, asta în funcție de nevoile bustului tău. Este foarte important sa iti cunoști bine dimensiunea sanilor, deoarece ai nevoie de un sutien cu sustinere mare care sa ofere un echilibru între dimensiunea cupei și circumferinta spatelui.

Iar dacă te-ai întrebat, care tip de sutien se potrivește bine la orice ținută, propunerea mea este sa optezi pentru sutienele balconette, bralette sau cele triunghiulare din dantela. Dar cel mai important este sa alegi sutienele care te fac sa te simți senzuala si autentică.

Aaa, si un mic pont…. Alege sutienul cu un număr mai mic, acesta va face sanii sa para mai voluminosi si mai apetisanti.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!