Livrare & Retur GRATUITE in luna Martie !

Topul celor mai îndrăgite Sase Sutiene pe care orice femeie trebuie să le aibă în 2022!

Topul celor mai îndrăgite Sase Sutiene pe care orice femeie trebuie să le aibă în 2022!
 

Cu siguranță, atunci când vine vorba despre garderoba ta, ai grijă să nu-ți lipsească nici o ținută care este în trend anul acesta.

La fel îți propun să faci și cu aceste sutiene de damă pe care vrei să le adaugi în garderoba ta. Fii sigură că deții fiecare model de sutien care să se potrivească perfect ținuțelor tale!

Indiferent că optezi pentru un sutien bralette sau un sutien balconette, asigură-te că fiecare model se potrivește exact pentru forma sânului tău și te face să te simți confortabil atunci când îl folosești. 

Hai să descoperim împreună ce sutiene pentru femei ar trebui să incluzi în garderoba ta.Te asigur că fiecare piesă este unică și te va ajuta să îți pui în valoare fiecare ținută!

Pentru o Garderobă Completă, Asigură-te că Incluzi în Garderoba ta Aceste Șase Modele de sutiene:

  1. Sutiene Bralette
  2. Sutiene Balconette
  3. Sutiene Întărite
  4. Sutiene Neîntărite
  5. Sutiene Bardot
  6. Sutiene Triunghiulare


Sutienul Bralette - sutienul tău ideal pentru fiecare zi

Cu siguranță știi deja că cele mai confortabile piese de lenjerie intimă sunt acele sutiene comode, care pot fi folosite zilnic și asortate oricărei ținute zilnice. Acestea sunt  îndrăgitele sutiene bralette. 

Acest model de sutien bralette se simte că a doua piele datorită confortului pe care ți-l oferă pe toată durata zilei. Aceste sutiene neîntărite sunt menite să susțină sânii dar în același timp să ofere senzația plăcută a confortului pe care-l simți atunci când nu porți sutien.

Datorită structurii lejere pe care o are și a lipsei cusăturilor, acest sutien bralette este menit să îți ofere tot confortul de care ai nevoie. Poți opta să alegi un sutien bralette cu push up, care îți va oferi acea senzație de ridicare a sânilor. De aceea este un must have pentru garderoba ta zilnică. 

Sutienul Balconette - alegerea perfectă pentru orice tinută

Acest sutien balconette este sutienul ideal pentru orice ținută. Acesta este o versiune actualizată a sutienului pentru tricou dar care poate fi purtat în orice situație.
Confecționarea acestui sutien balconette push up, este una modernă, materialele din componență sunt dantelă eleganță și elasticul. Acestea reușesc să ofere o senzație de confort, dar în același timp îți oferă și o eleganță aparte a sânilor.


Chiar dacă este confecționat din dantelă, forma cupei rotunde și uniform structurată, îți oferă efectul de lifting al sânilor și-n același timp îi îmbrăca aproape în totalitate.
Aceste sutiene cu dantelă, sunt un mush have în garderoba ta, așa că nu ezită să îl incluzi pe lista ta de cumpărături atunci când ești în căutarea unor sutiene elegante care să corespundă cerințelor și standardelor tale ridicate.

Sutienele intărite sunt sutienele perfecte, indiferent de dimensiunea bustului tău

Sutientul întărit reușește să cuprindă întreg sânul și să îl susțină, indiferent de formă sau dimensiunea acestuia. Forma regulară a acestuia reușește să îmbrace sânul pe toată suprafața lui și îl menține ridicat oferind efectul de push up.
Sutienul este cusut în mai multe straturi care reușesc să îi confere rezistența de care nevoie pentru a susține sânul. Cupele sunt insesizabile, acestea fiind netede la atingere iar bretelele sunt reglabile.

Sutienele neîntărite sunt sutienele concepute să ofere confort și lejeritate sanului

Sunt acele sutiene de damă cu cupe moi care pun în evidență naturalețea sânilor tăi dar în același timp reușesc să-i modeleze ușor. Datorită faptului că sunt confecționate din dantelă, îi permit pielii tale să respire și să se simtă confortabil.
Cupele acestor sutiene neîntărite sunt insesizabile pe sub haine, deci te simți că și cum nu ai purta sutien.

Pentru dimensiunile mai mari ai sânilor, dimensiunea bretelelor a fost concepută strategic mai lată, tocmai pentru a susține un sân de dimensiuni mai mari. 

Sutienele Bardot - sutienul preferat al lui Brigite Bardot

Sutienul Bardot a fost denumit după renumita actriță Brigitte Bardot, care era renumită pentru decolteul adânc, mereu la vedere! Acest sutien bardot oferă un decolteu adânc și volum, sânilor tăi!
Croiala este specială, find concepută să fie mai scăzută și dreapta în partea superioară a sânilor, tocmai ca să le ofere ridicarea de care au nevoie aceștia.

Aceste sutiene de dama push up au de obicei și balene laterale, care permit detașarea bretelelor în siguranță. De aceea acest sutien bardot a fost gândit să susțină sânul de jos în sus.
Sutienele triunghiulare - Sutienele care se Adaptează Oricărei Forme de Sân

Sutienul Triunghiular este sutienul care poate fi ahiziționat pentru orice formă de bust, deoarece acesta este moale și se adaptează formei sânului tău.


Este conceput din materiale lejere ca mătasea sau dantelă și bumbac. 
Poți opta pentru oricare dintre materiale, te asigur să te vei simți la fel de confortabil.  Acesta poate fi folosit în orice situație și indiferent de ocazie.

Forma triunghiulară îți menține bustul ridicat și-n același timp îți menține spatele drept, oferind coloanei tale vertebrale susținerea de care are nevoie.

Cred că de multe ori ne-am pus întrebarea, care ar fi cel mai rafinat sutien pe care pot să îl îmbrac?
Și cred cu tărie că cel mai rafinat sutien pe care poți să-l porți cu încredere, este acel sutien care te face să te simți unică, eleganță și specială. Așa că, indiferent de ce formă de sutien ai nevoie, asigură-te că alegi corect și dă-ți voie să te simți specială.

Cele mai bune recomandări în alegerea Sutienului Perfect

Atunci când achiziționezi lenjerie intima online, îți recomand să iti măsori întreaga circumferință a bustului. 

Să cauți un ghid de mărimi și să vezi unde te încadrezi, în felul acesta alegi corect dimensiunea sutienului și nu vei fi nevoită sa returnezi produsul.

Îți recomand să iti recunosți forma sânilor, în felul acesta vei ști exact ce model ți se potrivește și care nu se potivește bustului tău. 

Si bineințeles să alegi culoarea sutienului în funcție de hainele pe care alegi să le folosești în funcție de ocazie. 

Cum să ai grijă de sutienele tale pentru o perioadă mai lungă de timp

De foarte putine ori, atunci cand achiziționăm un sutien ni se spune cum să îl ingrijim și cum să il depozităm. De aceea acestea se deteriorează mai repede și își pierd forma.
Cel mai sigur mod de a le păstra forma, este să le depozitezi unul peste celălalt, având grijă ca cupa acestuia să nu fie într-o altă poziție decât cea naturală. 

Spălarea ar trebui să se facă la un program special pentru haine delicate, în timp ce sutienele sunt inserate într-un săculeț special.

Cand este momentul sa iti cumperi un Sutien Nou

Noi femeile știm ca viața vine cu diferite etape, cu diferite schimbări care aduc cu ele și schimbări ale corpului nostru.  Daca  ai devenit mama, cu siguranță știi deja că trebui sa iti faci loc pentru noi sutiene care sunt indispensabile pentru a aceasta etapa a vieții tale.

În momentul în care ai slabit sau te-ai îngrășat este nevoie sa iti revizuiesti sertarul cu lenjerie și să adaugi chiloti si sutiene care sa se potriveasca noii forme a corpului tău.

Atunci când ajungem la menopauză sau folosim anticoncepționale, știm ca retenția de apă este mai ridicată în organism de aceea vom avea cateva kilograme in plus. Dacă te afli în oricare dintre aceste doua situatii, cu siguranța vei simți ca ai nevoie sa iti innoiesti lenjeria intimă.

Indiferent de modelul de Sutien de care ai nevoie, acum ai aflat ce ti se potrivește mai bine!

Indiferent care ar fi motivele pentru care simți că-ți dorești să achiziționezi sutiene noi sau de ce nu o lenjerie intimă completă, îți recomand sa te faci confortabilă în locul pe care-l iubești cel mai mult si sa arunci un ochi pe site ul sertarul cu lenjerie

Cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie…..








 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!